BalarisiYusra Bayadır bebeğimin saç derisinde Konak var sarı sarı belli oluyor bazen pullanıyor bunun temizliği nasıl yapılır geçmesi için
Serifeelifasel BalarisiYusra canım benim bebeğimde çoktu doktorumuz zeytin yağı önerdi birde Sebamed yada mustela konak şampuanı kullan dedi banyodan yarım saat önce yağı sürdüm beklettim banyo yaptırınca ince bir tarakla arkaya doğru tara nerdeyse kayboldu şuan üç aylık hepsi birden gitmez banyo yaptıkça gidiyor ☺️
Esrans BalarisiYusra Banyodan önce Hindistan cevizi yağı sürüp mustela şampuanı ile yıkayıp yumuşak tarak ile tarayın düzenli olarak tarayın geçiyor
Nilmerih Zeytinyağı ve azcık karbonatı karıştırıp sütün 10 dk sonda tarayın ve saçlarını geriye doğru yıkayın.ya da mustelanın köpük şampuanı var onu deneyebilirsiniz
BalarisiYusra Serifeelifasel bu sebamedin Konak şampuanı ayrı mı satılıyor ben Sena med kullanıyorum ama farklı mı
Serifeelifasel BalarisiYusra bana doktor Sebamed konak şampuanı al demişti yanlış hatırlamıyorsam canım onu bulamadım bende mustella konak şampuanı kullanıyorum normal şampuandan faklı köpük