Semaselcuk Kızlar sol göğsüm gayet iyi emiyo gece uyandıgında sadece o göğsüm sertleşmiş süt dolmuş şekilde oluyo sağ göğsüm bomboş sanki diğerinde yuttugunu hissediyorum onda hissetmiyorum ne yapmam lazım galiba sağ göğsümün sütü kaçtı🤦🏻♀️
Yeliz Semaselcuk kaçmamıştır o terbiye olmuştur meme 😊 ama 2 sinide eşit emzirmeye çalış. Sen hissetmesende onda da süt vardır ve bebeğin emiyordur.
Kubra34 Semaselcuk Ben de aynı durumu yaşıyorum sağ gögsümde cokur cokur emiyor sol gögsüm daha şiş ve gergin ama onu ememiyor doğru düzgün hiç yutkunma sesi de gelmiyor
Zeynepeymen Semaselcuk cnm benimde öleydi sürekli az olanı daha cok verdm hergn sağdım ve sıcak su altında masaj yaptm ama sanki aynu gibidi snra bi baktm sbha akmıs sütüm resmen simdi ıkısıde esit
Hiram Benimde sağ göğsüm büyük sanki sağ daha çok doluyor sola göre emerken sağda ses geliyo solda çok fazla gelmiyor
Nekwa Hanımlar önce az olan gogsu verin hep ki onunda cogalsin sütü. Benimde ilkten kaldı sag kucuk buna onu veriyorum önce yavas yavas cogaliyor
Yeliz Semaselcuk olacaktır mutlaka benim olmadı henüz ama ben sağım yapıyorum. Arkadaşımın 1 yaştan sonra terbiye oldu. Her bünye farklı 😊
Zeynepeymen Emine55 sağdımı atmwdım ya buzluga yasa oğluma verdm hemen ama sagdıkca cogalıor emzırdıkce hele hele daha cok cogalıyor