Merveturksoy Anneler merhaba Ankara da sami ulus a giden var mı önümüz deki hafta genel bir muayene için bebisimi görür cem ama hangi doktora gitsem bilemedim Gidip memnun kaldığınız doktor var mi acaba Yardımcı olursanız sevinirim
ezgigksn Merveturksoy sami ulusu bilmiyorum ama Ankara şehir hastanesini önerebilirim çok iyi Mesut Koçak
ebz09 Merveturksoy yani cocuk acilden bikac kez girdikte o anlamda cok cok memnundum diger turlu randevu isleri zor olabiliyor heralde sami ulusta iyi diyorlar ama cocuklugumun travmatik hastanesi oyuzden oraya gitmem daha
Merveturksoy ezgigksn kuzum çok uzak şehir hastanesi bide benim bebiş doğarken doktorlar yüzünden su yuttu karnimda şimdi başka hastaneye gitsem hobaaa baştan delik desik edicekler çocuğu yoksa bende pek sami ulusa gitmek istemiyorum
Merveturksoy ezgigksn kaynana postu açıp altına sorumu sorcam artık ya 😂 postta ankara annesi yok herhalde
Merveturksoy ebz09 yukarda belirttiğim gibi mecbur gidicem bu kontrolünden sonra zaten hacettepeye devam edicem