Elmaliturta_ Ek gıdaya geceli 15 gün falan oldu alerjik gıda falan da vermemiştim meyveleri de 3 gün kuralı ile verdim ama birkac gün önce böyle oldu yüzü sizce alerji mi ? (Doktorumuzdan da dönüş bekliyorum)
hunilimomm Elmaliturta_ hangi meyveyi vermiştiniz biraz alerji gibi duruyor küçük küçük benekleri de var
Alinduru Elmaliturta_ geçmiş olsun alerji gibi görünüyor neler denemiştiniz acaba? Hiç ummadık şeyler alerji yapabiliyor bazen
Elmaliturta_ hunilimomm dün kayısı ve hurma ile muhallebi yapmıştım ama kayısıyı daha önce yemişti bir de 2-3 gündür mama veriyordum ilk defa ama zaten içememişti pek mamadan alerji olur mu 😞
Elmaliturta_ Alinduru teşekkür ederim. Dün kayısı ve hurma ile muhallebi yapmıştım ama kayısıyı daha önce yemişti bir de 2-3 gündür mama veriyordum ilk defa ama zaten içememişti pek mamadan alerji olur mu 😞
Alinduru Elmaliturta_ anladım, daha önceden alerjisi varsa mamadaki proteinler de alerjiyi tetikler aslında var mıydı acaba böyle bir şey?
Elmaliturta_ hunilimomm ya zaten icmedi de bayağı bi ağladı ben de tadını mı sevmedi acaba diyodum hic duymadım mamanın alerji yapabileceğini😟
Yelizduru Elmaliturta_ mama da alerji yapar içinde süt ürünü var belki bebeğinin süt ve ürünlerine alerjisi var peynir feln yiyormu
Elmaliturta_ Yelizduru yok birkac gün önce kendim lor peynir yapmıstım ondan bi parça verdim onu kustu sevmedi yemedi ama cok azdı yine de etki eder mi ki ? Siz deyince aklıma geldi
Elmaliturta_ Alinduru hayır yoktu zaten hep anne sütü alıyodu 15 güne kadar hani süt alerjisi varsa benden neden geçmedi diye de düşünüyorum🧐
Alinduru Elmaliturta_ belirtileri fark etmemiş olabilir misiniz? Bir de bazen ek gıdaya geçince de alerji ortaya çıkıyor sanırım direk kendileri aldığı için o besini
Alinduru Elmaliturta_ bence de en iyi siz anlayabilirsiniz şuan durumu sırayla deneme yapın illa ki kendini belli edecektir geçmiş olsun 🌸