Asyasya ilk basta bogazim agriyor gibiydi. Sonraki gun bi uyandim boynum omuzlarim cok agriyordu herhalde gece kotu yattim tokadan kafam agriyor omuzlarim hep tutulmus dedim. Sonra halsizlik olustu iyice oglene dogru. Sonra usume geldi atesime baktim ki 38.5 olmus. Hemen hastaneye gittik tahlil sonuclarini beklerken atesim 39 kusuru 40 i buldu. Birkac gun hep 40 41 derece atesle yandim. Oksuruk de vardi ve oksurdukce gogsum agriyor gibiydi siddetli olmasa da. Ilk velirtilerden bir iki gun sonra inanilmaz bir sirt agrisi basladi. Omurilik kemigi sirti ikiye ayirir ya resmen sirtim ortadan ikiye ayrilacak agrimiyor resmen aciyordu boyle ignelerin usthnde yatiyormusum gibiydim hep. Ama sukurler olsun ki atlattik gecti 😊 esimin halsizligi bacak agrisi ve eklem agrisi oldu onda ates olmadi hic. Bebegimin cam kapi da cok actigimiz icin bronsite cevirdi cok hizli nefes alip verme oksuruk problemleri oldu. Sukurler olsun ona da ates yapmadi. Ancak bronslari doldugu icin 5 gun bebegimi hastaneye yatirmak zorunda kaldik