Nesli0504 Kızıma suyla pirinç unu muhallebisi yapıyorum aşırı tatsız gerçekten tat versin diye elma falan rendeleyip karıştırdım ama nafile 🤦🏽♀️ Sizler neler yapıyorsunuz ? İçine biraz şeker atsan mı ??? Tarif verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 😊
ZumrAsel Nesli0504 şeker atma canım meyve koy elma armut gibi muz da koyuyorum ben. Tatlandırmak için pekmez koy, şeker verme şimdiden.
ZumrAsel Nesli0504 birde keçi sütlü ari mama var o çok tatlı hiç bisey koymadan versende oluyo benim bile yiyesim geliyo 😂
Alinduru Nesli0504 muz koyabilirsiniz cennet hurması çok seviyor kızım onu da denedim ben o da tatlı oluyor baya Trabzon hurması da deniliyor sanırım
sutkokusu Nesli0504 şeker atma canım meyve yada pekmez koy zaten bebeklerin bir damak tadı yok biz oluşturuyoruz şekere ne kadar geç başlarsan o kadar iyi kızım 16 aylık şekerli hiç bir şey yemez alışmadığı için istemez
Emine_1245 Canım pekmez ve muzla tatlandirabilirsin ama pirinç unu çok önerilmiyor. Yulafi da dene bence nacizane tavsiyem
Alinduru Mom34743 7-8 aylıkken veriyorlar sanırım öyle görmüştüm bizimki biraz daha büyük olduğu için ben bir sorun yaşamadım ama siz isterseniz 2-3 gün deneyebilirsiniz sonra başlayabilirsiniz 😊
Emine_1245 tosbigim11 . Canım yulafi suyla biraz pişiriyorum . Sonra biraz da irmik ekleyip beraber pisiriyorum. Sonra istediğim meyveyi rendeleyip içine katıyorum. Muz avakado armut hurma pekmez. Muz hurma ve pekmez tatlı bir tad veriyor. Hurma vermek istersen önceden sıcak suda biraz bekleyip yumuşatip öyle katıyorum. Hurmayi beklettigim suyu da yazık etme pişirme suyun da ya da muhallebinin kıvamını açmak için kullanabilirsin canım.
Goktug-3 Ben hurmayla yapıyorum çok güzel oluyor mamayı pişirirken kabuğunu soyduğunuz hurmayıda atın içine
Emine_1245 Nesli0504 . Canım bir çeşit tahıl. Besleyici ve faydalı bebekler için. Şok ve migros gibi marketlerde bulabilirsin . Mesela migrosdakinde ki krem yeşil renkli paket yulaf ezmesi diye yazar üzerinde.
Anneyim_05 Pekmez ben iki çocuğumu da muhallebiyle büyüttük çokta guzel kilo yapıyor içine irmikte atabilirisn bazen geceleri daha çok tok tutuyor