Misseli Gamzegunes sırf mama alan bebekse oluyor diğer türlü pişik koku huzursuzluk titreme varsa enfeksiyon
CemreKerem35 Gamzegunes suzuzluk veya enfeksiyon buna sebep olabilir . Bezinde idrar rengi nasıl koyu mu ?
Melisasbasi Misseli aa benim kizim sadece mama alıyor ama hep idrari kokulu olur normal mi 🙄 bende korkmuştum götüreyim dedim artik ama huzursuzluğu yok diye götürmedim
meyveliyogurt Bazen geçici birsey olabiliyor, bebeğim iki aylıkken doktora gitmiştik bunun için enfeksiyondan suphenilmisti testler temiz çıkmıştı sonra da kendiliğinden geçti.
Misseli Melisasbasi Benimkilerde mama alıyor daha koyu sarı ve kokulu ağlama vs yoksa normal arada su ver 🤗
MinaaBartuu Gamzegunes Anlarlar canım sen götür bizde acilde öğrendik idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse böbreğede zararı olur Allah korusun
Melindaninannesi Gamzegunes idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktora götürüp idrar tahlili yaptırmalısınız
MinaaBartuu Durunil123 Canım sayısını doktor söylemedi benimde sormak aklıma gelmedi ama doktor biraz enfeksiyon olduğunu ama kesinlikle 10 güne tamamlamam gerektiğini söyledi. Yani azda olsa çokta olsa 10 güne tamamlaman lazım antibiyotik tedavisini şurup verdi zaten kilosuna göre yarım ölçek verdi bize bugün 10.nuncu günümüzdü bizim hatta
Durunil123 MinaaBartuu bizimde bugun 10.günümüzdü suprax yatım ölçek kullandık. Ama sanki çok bir değişiklik olmadı idrarında. O yüzden sordum sizede. İyileşme var mı