fitannee- 40 günlük bebekleriniz nasıl benimki emiyo uyuyo uyaninca ağlıyor mırın kırın hep oynamak istedigimde oynayamiyorum daha erken mi vakit gecirmek için yoksa benimki aşırı gazlı olduğu için mi böyle uyanık olduğunda
Alya112 fitannee- aynısını yaşıyorum uyanış uyanmaz çığlık çığlığa uyanıyor uyumuyorsa ya da mama içmiyorsa ağlıyor. O kadar zeka karşı hısırtılı kitap aldım hiç biriyle oynatamıyorum sürekli mızmız . Çok gazlı oldugu için böyle oluyor sanırım inşallah çabuk düzelir çok üzülüyorum
ArtHistory Benim de 36 günlük, bugün ilk defa çıngırağı salladım çok dikkatli baktı ve hafif tebessüm etti, ama emiyor ve uyuyor genelde ve de gaz çıkarmak için ıkınıyor kıpkırmızı oluyor.
fitannee- Alya112 ArtHistory bizimki bugün ayrı bi kötü kucağımda bile ikiniyor yarım yamalak uykular falan geçicek geçicek normal bunlar diyorum ama bi yandan da acaba birşey mi var hasta mi oldu diye endişeleniyorum Allah yardımcımız olsun
ArtHistory fitannee- amin aynı korkular bende de var çünkü ilk kızımda hiç bu tip şeyleri yaşamadım aradan 6 yıl geçince tedirgin oldum. Hem doktorumuz normal desi hem de bütün gazlı bebekler de oluyormuş hatta bana dua et kolik değil sadece ıkınıyor dedi arkadaşlarım. Sabır inşallah 4. ayda bağırsakları bu dünyaya alışcaka ve temennim o ki bunlarda geçecek. 🤲