Aofndo İyi akşamlar hanımlar kızıma avakodo yedirmek istiyorum sizce nasıl versem tarif önerir misiniz 17 aylık nasıl sever acaba
Bebiskomm Aofndo bebegim altı aylık ben avokadoyu kiri markanın ucgen peynirle karıstırıp veriyorum ya da yumurta sarısı ile bayılarak yiyor uzerine cok az da zeytinyagı🌸
Deletedmom55 Aofndo Ben küçük küçük dilimleyip kahvaltısına koyuyorum ama geçen senede çok verdim tadını yadırgamıyor sanırım 😃
Kuroneko Avokado muzla yakisir Biraz tuz biraz zeytinyagi ile kizarmis ekmegin üzerine harika olur, domates vs ekleyebilirsiniz ustune Avokadolu makarna cok guzel olur Ben bu sekilde yapiyorum
Emine_1245 Ben hergun başka başka meyvelerle karıştırıp veriyorum . Hele muz ile avakado karışımına bayılıyor. Pekmezle de karıştırıp veriyorum. Severek yiyor
SolinNasannesi5- Hasderluna bende önceden karıştırıyordum artık çoğu gıda geldi hepsinin tek tek tadını bilsin diye meyveleri tek yedirmeye başladım
Eternity Aofndo Avokado tost yapabilirsin. Kızarmış ekmeğin üzerine karıştırdığın avokado+zeytinyağı+limon karışımını sürüp uzun çubuk gibi kes ver, nefis oluyor
limonlukarpuzzz Aofndo yarim avakado yarim muz yarim elme blendrdan çekilip içine 2 yemek kasigi yogurt 1 tatli kasigida pekmez :) ben bu sekilde yedoriyorum seviyorda :)