Mom14 Kızlar ben iki gündür kızımı alıştırmaya çalışıyorum ama çok uykusu olduğu için çığlık çığlığa ağlıyor nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum kıyamıyorumda napıcam kendi kendine uyuması için
Birhemsireanne__ Mom14 bizde cok gazlı oldugmuz icm hamak gibi bir salıncakta sallıyoruz alıştı ona hep onu istiyor ama gazlı dönemi bitene kadar sonra beşiğind koyacağım
Ata0905 Mom14 10 aylık oldu ben hala alistiramadim. Çok çok uykusuz olursa memede uyuyor bir yere yatirinca da on beş dk ya uyanıyor 🤷
Simiyy Eltim o sorunu beyaz gürültü çıkaran uyku arkadaşıyla çözdü. Çok huzursuz ve sürekli ağlayan bir bebekti üstelik
Mom14 Birhemsireanne__ bende hem beşik hem salıncak gidiyorum geceleri salıncağa yatırıyorum ama 6 aylığız artık bi süreden sonra salıncakta yatamıcak ayakta sallamak istemiyorum kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım
Mom14 Simiyy biliyorum ama gürültüye alışması iyi değil o gürültüyle uyuyor sürekli bu sefer aslında pekte sağlıklı değilmiş gürültü ay bilemedim kafam karman çorman 🤣