Zamazingo Ay ben mahvoldum yemin ederim ne kucakta duruyo ne yerde ne memede ne de uyuyabiliyo.Hayriye hanım gibi başımda tülbent dolanıyorum evin içinde.Bide bu her diş çıkarken mi olcak şimdi 🤕
Nebicimanne Zamazingo her dişin farklı zorluğu var bazısı kolay çıkıyor bizde mesela alt çene dişleri kolay üst çene çok zor çıktı bütün dişleri böyleydi ne yere ne göğe sigdirabilirdim ama kehribar kolyeden sonra biraz daha rahat çıkardı diyebilirim en azından salya ateş kesildi
Defnos_20 Zamazingo kehribar kolyeyi şuan öyle kolay kolay koparamazlar biz 3.aydan beri kullanıyoruz onların ipleri farklı canım sen herkesin her dediğine kulak asma bence güvendiğin bir yerden temin edebilirsin faydası olacaktır
FikriyeAli Zamazingo kehribar bebek kolyeleri özel yani her taşın arasına bir düğüm atılıyor olaki koparttı ki baya zor kopartması taşlar düşmeyecek aldığım yerdeki beyefendi o şekilde söyledi ve her taşın arasında düğüm var kendim de kontrol etmiştim
Nebicimanne Zamazingo koparmasi zor bi ihtimal velevki koptu taşlar iki taraftan düğümlü balmumlu ip o taşı alıp tutması imkansiz
hankardeslerr Zamazingo Öyle canım derdinide anlatamıyor daha çok sinirleniyor. Sağlıklı sıhatli çıkarır inşallah 🤲🤲🐥
FikriyeAli Bizim ki 2 dişimiz var 3. Cıkacak ama bir türlü gelmedi 😄evet kehribar kolye muhteşem bişey ben 3. Aydan itibaren kullanmaya başladım su anda asla salyamız yok huzursuzluk yerine göre oluyor ama ateş salya hiç kalmadı 6 ay 20 günlüğüz daha ☺️☺️