Hilalkakilli oncelikle gaz masaji videolarini izleyip gunde 3 ya da 4 kez yaparsaniz uzun vadede etki gosterir. Bacaklarini sık sık oynatin. Gun icinde bikac kez yaninda durmak sartiyla bebeginizi yuz ustu yatirin kafasini yana cevirin benim kizim bu sekilde cok rahatlardi. Her emzirmeden sonra mutlaka gazini cikartin. Bebegin karnini sicak tutmak da cok faydali. Kiraz cekirdegi kemeri ya da yatagini kullanabilirsiniz ya da havluyu utuleyip iliyinca karnina koyabilirsiniz.
Hala gecmiyorsa doktorunuzdan bi gaz damlasi isteyebilirsiniz. Ben nurse harveys damla kullandim cok da faydasi oldu gazini cikarmaya. Sonra kakasini yaparken zorlanmaya basladi nurse harvey i kesip biogaia basladik. O da cok rahatlatti. Ancak su an biogaia ruhsatlandirmasinda bi sıkınti var sanirsam hicbir eczanede bulunmuyo. Rahat olun 2 bucuk ay gibi bebek bacaklarini kendi hareket ettirmeye basladikca kendiliginden gececek. Eger cok asiri sikinti yaratmiyorsa damlalara hic baslamayip masajla sicak tutarak halletmeye calisin.