Krsmngl Melis89 kuzenim içiyor ve emziriyor sütü var orda sıkıntı yok. Ama çocuğu çok değişik nefes alıp veriyor hırıltılı doğduğundan beri öyle hamileykende içmişti
Casper Melis89 tadı değişiyormuş sütün içince öyle duydum ben arkadaşım hem içiyor hem emziriyor bi sıkıntı olduğunu duymadım
nurhayatervaras Melis89 bende içiyorum.maalesef ama sutumde azalma olmadı. Gerçi ben oğlum 13 aylıkken baslamistim. Şimdi 16 aylık 3 ay oldu. Yeniden başladım bu zikkima
ahdkh8689 ben kullanıyorum emzirikende kullandım malesef sütüm gelmiyordu ve naptiysam gelmedi sigaradan dolayı kan akışını yavaşlatıyor çünkü ama öyle lanet birseyki bırakacam deyince bırakılmiyir ben 34 yaşındayım 15 yaşımdan beri kullanıyorum
Melis89 ahdkh8689 dr mu söyledi canım sigaradan dolayı gelmediğini. Açıkçası soyle ben 15 yaşımdan beri içiyordum hamileykende içtim fakat doğum yapmadan bir önce sigara içtim şimdi 2.5 aylık bebeğim var içmedim nasıl oldu bilmiyorum ama içmedim 2.5 aydir son bir kaç gündür çok canım istiyo başladım başlıycam ama bebeğime bişe olur diye de korkuyorum 😧
ahdkh8689 Melis89 yok cnm etrafındaki herkes öyle dedi o pskolojik baskı zaten insani sinir ediyor ben araştırdım süt azalmasında etkisi varmış bebeğim emiyorsa süt yok fazla yetersiz bir sıkıntı yaşamadım bem doğuma girmeden önce bile ictim hiç bırakmadım
Eternity Melis89 Arkadaşım doğum yaptığından beri kullandı, 2 yaşında hala emiyor oğlu. Sütü bol yani onunla alakası yok. Ama nikotin geçiyormuş sanırım süte 🤷🏻♀️
Ily20 Melis89 sigara içtikten en az 2 saat emzirmemek gerekiyormuş ben kendimi sağdığım için 4 saat ara ile sağıyorum 😕
Balkupum1 Benim sütümü azalttı kızım 13aylik ama hala emiyor. Bende bırakmak için cabaliyorum. İçmeyen hiç icmesin derim