Seda34 Medelanın biberonunu kullanan anneler var mı meme reddi yapmıyormuş sanırım kullananlar yazabilirmi 😊
Melikederinakinnn Seda34 hic duymadim ama tum biberonlar meme reddi yapiyor zaten ilk 4 aya kadar ozellikle tabi bu bebekten bebege degisir ama genel de uzamnalr 4 aydan sonra biberom vericekseniz verin diyor ne kadar dogru bilemem benm kzmda da biberon meme reddi yapti zor dondurdum memeye smdi 7 aylik olduk rahatladik biberonu yine isine gelmezse almyo tabi orasi ayri 😂🙈
Ayyss Seda34 cnm bende var ama çok gaz yaptı yani acayip hava yutuyor çekicem derken, meme reddi yapmıyo olabilir evet. Biz avent natural de kullandık meme reddi yapmadı, medela gereksiz pahalı istersen avent dene
Seda34 Melikederinakinnn anladım kaşık biberon kullanıyorum bende ama zor oluyo biraz bi araştırayım dedim 😏
Melikederinakinnn Seda34 kasik biberon en rahatj inanin 4 aya jadar sonrasinda biberon verin yada gece biberon ama vercekseniz tommt tip yada avent biberon verin baska vermeyin
Seda34 Melikederinakinnn evet emziriyorum kilo alımıda iyi ama benim bebeğim 2 saati beklemiyor meme de yaşamak istiyor uykusunu bile memede alıyor akşamları süt azalıyor galiba hiç durmuyor mama takviyesi yapıyorum
Melikederinakinnn Seda34 ama cok fazla gaz olur neden surekli memede tutuyosunuz bebegi oyle alstryosunuz evet bebekler anne kokusu ister ilgilenilmek ister vs ama yaptiginiz da yanlis sonucta
Seda34 Ayyss aventin var bendede aslında güzelde bi biberon eğince biberonu akıtmıyor aslında ve dikkat ettim bebek çekince geliyor ama işte genede kullanmaya cesaret edemiyorum medela çok pahalı evet şikayetlerinde hep akıtıyor falan denilmiş bende o yüzden kullanan anneler varsa bi sorayım dedim benim oğlum zaten çok gazlı hiç bulaşmayayım ben o zaman 😊