Deletedmom98 emziren anne tam olarak ne zaman zayıflıyor? 😹 ben 57 ile hamile kaldım 75le sezaryen dogum yaptım eve geldigimde 70tim simdi 67-68 cıkıyorum 3 ay 7 günlük olduk perhiz yapayım dedim beceremiyorum eski kıyafetlerin coguna giriyorum ama tartı aynı 😬
Nilinannesiii Deletedmom98 3 ay 2 gunluguz bizde 83 dogumdan ciktim 85im gitmiyo geliyo daha cok sut olsun diye cok yiyip iciyoruz
HandeSs Deletedmom98 3 aylik olduk hala ayni kilodayim 64le hamilekaldim 90la dogumagirdim eve geldigimde 84dum suan 82 Allahtan almuyorumbunada sukur😂
Symirna35 Deletedmom98 🙈bende 64 le hamile kaldim 82 doguma girdim eve geldigimde 74 dum suan 70😂😂😂dokuz ay oldu sadece emzirdigim halde ve asiri yemedigim halde veremiyorum😞boyum 174 cm cok belli olmuyor ama tarti da yalan soylemiyor😂
DuyguDamla Deletedmom98 ben 10 kilo almıştım hepsiden doğumdan hemen sonra gitti fakatttt göbek kaldııı deliricemm 😂😂😂
Lidya-t Valla benim bir ayda bütün kilolar gitti. Emzirmenin en yoğun olduğu ilk aylarda veriliyor. Benim de öyle oldu. Şuan veriyorum ne alıyorum. 6. aydayız
Deletedmom98 Lidya-t ay cok sanslısın ben ilk ay iki kilo verebildim sadece arkadasım altıncı aydan sonra fiziksel olarak yorulmaya basladıgın da veriyosun dedi bekliyorum 😬
Deletedmom98 Nilinannesiii valla öyle aman değer diyorum bide gögüslerim sarkmaya basladı iyice moralim bozuldu
Deletedmom98 Symirna35 ay ne güzel uzunsun kız ben 1.63 üm yuvarlak hatlı oldum tintin geziyorum valla 😹
Deletedmom98 DuyguDamla ay o göbek yokmu o göbek 😹 rahim eski boyunu alana kadar kalıyormus anneme bakıyorum da sanırım bi elli yıl sürer 😹
Balkizlarim Deletedmom98 eee maşallah zamanla gider şöyle bı 9 10 ay olsun bende 70 dim şuan 52 yım 🤗
Balkizlarim Deletedmom98 olursun canım zaten çok güzel bı bayansin profilden görüyorum mükemmel sin 🙏😘😘😘