Betult Merhaba anneler. Gorumcemin oğlu iki yaşına girecek hediye bakıyorum ama nasıl birşey almalıyım bulamadım bir türlü. Oyuncak mi alınmalı iyi birşey. Kıyafet falan basit kalır. Oyuncaksa nasıl oyuncak bilemedim acikcasi
GoGirl Betult lego duplo alabilirsiniz 2 yaşa cok uygun egitici eglenceli 200 tl den 1000 tl ye kadar degisitor fiyatlari 2 5 yaş arasi oynuyor uzun sureli
Tontisimm Betult valla canım benim kızımında 2 gün önce doğum günüydü.çoğu kişi para verdi. Sen gönlüne göre al ne istiyorsan dediler. Bence daha çok işime yaradı sende gönlünden ne geçiyorsa para ver annesine istediğini ihtiyacını alsın.
Melindaninannesi Betult kız çocukları kıyafete çok seviniyorlar ama erkekler oyuncakla çok mutlu oluyorlar gördüğüm kadarıyla 🤗
Betult Tontisimm onu da düşündüm aslında birşey bulamazsam öyle yapicam. Bana da en mantıklısı öyle geliyor yoksa hiç kullanılmayan saçma sapan şeyler oluyor evde
Betult Melindaninannesi kız çocukları için çok cicis şeyler var ama erkek çocuklarına kısıtlı herşey 🤷