Miniprensim Bebeğim bugün 5 ay 18 günlük yavaş yavaş ek gıdaya geçmek istiyorum sizce artık vermeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim bugün ilk olarak patates vermek istiyorum yanında yoğurt versem mi yada önce sade mi versem
Linaaaammm Miniprensim ben 5 aylıkken başladım yani direkt yoğurt la başlayınca iştahsız oluyor diyenleri duydum ben bebe bisküvisi muz yapmayı tercih ettim sonra elma püresi havuç suyu sonra yoğurdu verdim baya güzel gittik yani çok mutlu oluyor bende öyle 😁☺️
Ebru-isil Miniprensim yogurt ile başladım her gün veriyorum bi sıkıntı olmadı ama bence 6 ay olunca başla bir de ilk patates ile başlarsan kabız yapabilir versen bile içine biraz zeytinyağı ekle.İlk başlarken turuncu renkli sebzelerle başlarsan sıkıntı yaşamazsın.havuç balkabağı gibi
Hanifeikranur Miniprensim kilo alımı azsa başla bence. Anne sütü alıyorsa kilosu iyiyse gerek yok 6.ayı bekle derim
Miniprensim Hanifeikranur kilo alımı iyi ama son zamanlarda sütümün yetmediğini düşünüyorum o yüzden başlamak istedim