Gzmkaya 3. Ayı bitirdik dişmi çıkarıyoruz nedir beyazlamış öndeki etleri ve çok huysuz salyaları akıyo sller hep ağzında bukadar erken olurmu? biraz ilerde gidiyor bebeğim ama bilemedim? Başına gelen varmıdır
CemreKerem Gzmkaya benim oglum da öyleydi kimse inanmiyordu 5 aylıkken ilk dişini 5 ay 15 günlükken de 2.dişini çıkardı.
Akasyaa Oğlumun da damakları 3. Ayında beyazladı. Salya çok akıtıyor ve elleri sürekli ağzında. 4 ay 16 günlük hala gelen yok.
Gzmkaya Akasyaa aynı bızımkıde oyle işte eli sürekli orda ne bulursa onla orayı şey yapmaya çalışıyo ama diş kaşıyıcıfa versem daha tam oyle tutamıyo bı sure tutup bırakıyo hanı napalım boyle kendı kendıne devam edıcek ozaman :/
Gzmkaya [bilinmeyen] bnde oyle düşünüyorum belki ondan huysuzdur başlamıltır ama çıkmazı uzun surebılır çünkü sürekli agzına birşey goturup kaşımaya çalışıyo yapmıyodu yeni yapmaya başladı bnde ona yordum :/
CemreKerem Huzur bizde hiç huzursuzluk olmadı desem yeridir sadece kaşıntı ve yanma olması çok normal . Yanı illa problemli çıkaracak diye bir şey yok sadece rahatlatma yollarını denemeniz çok önemli yani yönetmek biraz anneye ve ilgisine de kalıyor.