Mihribangulmezz Kızlar son bir iki gündür bebeğim yüzüne vurup vurup duruyor daha 4 aylık Yani diş desem bir belirti yok ilgi desem değil birinde görse aynısını yapsa öyle bişeyde olamaz anlamadım gitti
GokturkAlp Mihribangulmezz yüzünü keşfediyor canım, bir ayna tut yüzüne, gözlerini, burnunu, kaşlarını, ağzını falan göster..çok hoşuna gider.
Semam Mihribangulmezz Ayh aynı dert bendede var 4 ay 27 günlük yüzüne çok vuruyodu o azaldı şimdi 1 2 haftadır kulağını koparcak sonunda heralde arkasını yara yapmış zaten niye böyle yapıyolar ya acaba 😥
Serapo Bizimki 2 aylik bende anlamadım gitti bode ağlıyo acıyınca…. ellerini keşfetmeye çalıştığı için oluyormuş eldiven takmayı bırakıp eline oyuncak vs tuttuğunda yavas yavas gecer.
Mihribangulmezz Serapo Canım biz hiç eldiven takmadık hep dokundurduk şimdi tuttuyor artık da dişe yordum gibi oda erken
Mihribangulmezz Semam ya evet benimde dikkatimi çekti kulaklarını hep çizmiş yolmuş dünde yine yapıyordu dedesi kulağını kaşıdı ovaladı durdu baya
Mom987 Mihribangulmezz merak ediyordur o zaman aynaya geçin sonra kendine baksın ve vücudunu tanıtın😊 Kulaklarında sarı akma yok değil mi 👀
GokturkAlp Mom987 sarı akma ne oluyor? Bebeklerin kulaklında ki kir sarı oluyor ve bebeklerin kulakları yetişkinlerden daha sıl kirleniyor . Şimdi bebeğin kulağında sarı kir görüp pimpiriklenirse??
Semam Mihribangulmezz Aynenn benimkide ya şimdi çizdiği yerlere bakiyodumda kulak memesinin altında hafif şişlik var gibi hiç başınıza geldimi 😥