Meleyke97 Kızlar vücutun gu,el kokmasi icin ne tavsiye edersiniz? Hindistan cevizi yagi duymustum baska neler? Bide duş gelini ne kadar bekletiyorsunuz ?
17062019 Meleyke97 dus jeli hicbir sekilde kalici olmuyor.ben aktardan vanilya esansi aliyorum.mis gibi kokuyor valla.
Asya12 17062019 lavanta sevenler için lavanta esansı birkaç damla bileğe koyup boynuma da sürüyorum gün boyu etkisi kalıyor.
Deletedmom9 Meleyke97 Niveanın nemlendiricisi var duş bitmeden en sonunda sürüp yıkıyorsunuz sonrasında kremlenmeye gerek kalmıyor zaten. Kokusu da güzel. https://www.watsons.com.tr/p/nivea-creme-care-dus-jeli-400-ml-16575
sevimeyuboglu61 Meleyke97 hindistan cevizi yağını şu an gebelikye çatlak olmaması için kullanıyorum mama ilk an güzel koksa sonrandaha kötü oluyor önermem . Vücut losyonları var su sonrası veya her gün sürün
Momyyyy Meleyke97 bence beyaz sabunla yıkan canım duş jeli çok temizlediğini düşünmüyorum beyaz sabun sevmem dersen de durunun duş sabunları var kokusu normal zaten duştan sonra deodorant vücut losyonu sürdün mü kokusu kalır kokusu kalmasa da olur duş alıp temizlendikten sonra temiz kokarsın zaten 🌸
Deletedmom393 Meleyke97 yves rocher vücut yağı Yasemin kokulu öyle güzeldi ki öyle özledim ki :):) bekarken nasıl bakardım kendime şimdi saldım :( tavsiye ederim