Oglusm Merhaba kızlarr sezeryan olduktan sonra ne zaman mekik çekmeye başlayabiliriz acaba 6 ay oldu doğum yapalı benim eski kiloma döndüm ama az birsey göbek kaldı onuda mekik çekerek yok etmem lazım 💪
extraordinarymom Oglusm benim doktor 25 günden sonra yapabilirsin demişti, 6 ay geçmiş sorun olmaz artık
Medusafer Oglusm ben iki aylıkken mekik çekmeye başladım birnsorun yaşamadım doktorum yapabilirsin demişti
Oglusm Mlscrn Yok canım hiç birşey yapmadım 50 kilo ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim zatn direk 10 kilo gitti zaten 😁
Fatmallper1 Canım 6 ay geçtiyse korkma yap. Eşim (spor eğitmeni) bana 5 set halin de 10 tekrar olucak şekilde yaptırdı. Hem dikişim acımadı hem de işe yaradı
brns21 Fatmallper1 tam mekik bele zarar veriyor diyorlar yarim mekik cekin deniyor dogrumu siz nasil yaptiniz
Fatmallper1 brns21 sadece doğru yapmak önemli. Öncesinde ısınmak gerekiyor yoksa bele zarar verir sonrasın da ise soğuma yapmak gerek. Yere yatıp dizleri yukarda tutup yani tabanlar yerde olucak göbek deliğini görene kadar kalkacaksın o kadar