Kızlar bebenizin kıyafetlerini ne zamana kadar ütülediniz ? Ya da ütülüyor musunuz ?😊 Yani valla her gün ütü yapmaktan gına geldi 😩
Ailenizinanasi canım bizim makinenin buhar programı var onda yıkıyorum en son. Ütü yapmıyorum o yüzden
Ailenizinanasi ütülüyoruz, 40ı çıkana kadarda ütülicez, sonrasında sadece ağız bezlerini ve eldivenlerini ütülemeyi düşünüyorum
Ailenizinanasi 3 ay 13 günlük oğlum ütülüyorum ev işlerini tamamen bıraktım nerdeyse sadece ütü 😃
Ailenizinanasi Bizde 4 aylığız ütülüyorum canım 👍🏻
Ailenizinanasi ilk kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim bir daha yapmadım Hatta kıyafetlerni kendi deterjanımızla yıkıyorum 😍 çokta takıntılı olmamak lazım sakınan göze çöp batar
Ailenizinanasi 2,5 aylık ütülüyorum hala.fenalık gelmedi değil 😂 Her an bırakabilirim
Ailenizinanasi Kız ben wc ye gitmeye zor cakit buluyorum bebeği sallamaktan ütü nasıl yapılıyodu onu unuttum 😂😂😂doğumdan önce bütün elbiselerini tek tek detaylı şekilde ütüledim doğuruncada kesinlikle ütüsüz giydirmem diyodum 😂şimdi valla yıka as kurusun katla giydir ütüde neymiş 🤣🤣yeni yeni icatlar başımıza🤪🤪🤪🤪
Ailenizinanasi bende ütülüyorum eldiven çorap bile çok önemli bence hem dolabında ütülü çok güzel duruyr hemde ciltleri çok hassas evde kurutyrum dışarı da asmıyorum fırsat bulunca yaptgım tek şey ütü
Ailenizinanasi Ben ütülüyorum ya 3 aylık olduk hala ütülüyorum. Yüksek programda yıkıyorum kıyafetlerini o yüzden kırış kırış çıkıyor. Bide ütüleyince daha temiz ve düzenli geliyor bana o yüzden devam 😊
Valla ben hiç ütü yapmıyorum. Annelerimiz bizi nasılsın büyüttü bisey oldu mu çok şükür. Yıkama ve kurutmaya dikkat etmek yeterli bence
Ben ütü yapmıyorum onu da yaparsam canım çıkar heralde 😂
Gzd eldivenleri 2.aydan itibaren kullanmadım ben.bir yerde okumuştum bir aydan sonra takmayın diye ellerini keşfetmeleri lazımmış
Gzd Ben 40 çıkınca eldivoşları rafa kaldırdım canım. Doktoru söylemişti hava almalı ve en erken ellerini kesfedermiş bunu uzatıyorsunuz demişti. Bilgin olsun 💕
Ütülemiyorum. Yıkamaya zor zaman buluyorum bide ütüleyemem. Ayrıca mikrop açısından yapıyorsanız mikrop ile temas etmeyen bebeklerin ilerde astım, alerji vs yaşama ihtimali daha çokmuş.
Mehmetalp evet ben de geçenlerde okumuştum bi yerde. Bebelerinizi temiz tutun ama sterilize etmeye çalışmayın diyordu. Sonra gidiyorlar saçma sapan ufacık bir şeyden alerji oluyorlar diyordu yazıda.
Tunti aynen öyle zaten hergün değişiyor üstü kıyafetleri 60 derecede yıkıyorum. Ütülemek fazla bence. Yapana saygım var. Ama ben yapmıyorum. Sadece yeni alınan kıyafetleri giydirmeden yıkar ütülerim 2. Giyişte ütüsüz.
Bız 5,5 aylık olduk ben ütülüyorum
Thesra hiç sorma kim cıkardıysa artık 😫 ben de çok zorlanıyorum ama teyzosları alıştırdı şimdi ütüsüz giyince birşey olacak kafaları yaşıyorum ama saçma gelmeye başladı günde 4-5 kez üst değiştiriyor bebe her an isyan bayraklarını çekebilirim 😂
Ailenizinanasi yaa son 5 günümüz ama ne zaman eldivenini çıkarsak gözlerini ovuşturuyo çok korkuyoruz o yüzden bide tırnakları çok keskin 😓
Ailenizinanasi sadece banyodan sonra biraz takıyrum hemen üşüyor elleri
Ailenizinanasi Ama bir kere ütülemeden giydirince geçiyo o kafa merak etme bendede var öyle takıntılar sinir oluyorum kendime 😂mesela temizlik yaparken dip bucak girmeden yaparsam sanki o ev hiç temizlenmemiş bütün mikroplar duruyomuş gibi geliyo öyle süpürüp geçmeyi sevmiyodum bebek doğmadan önce şimdi bir kere süpürebilem ne ala bana😂😂
Valla vakit bulursam ütülüyorum ama vakit bulsam önce kendiminkileri ütülicem 😂😂 ütülerim dağ oldu bağımsızlığını ilan ediyo 🤦🏻♀️
Bende ütülüyorum vallahi doğmadan önce bi başladım hala aynı kısa programda yıkıyorum kıyafetlerini çok kirlenmediği için ütüye ağırlık veriyorum mikropları gidermek için 😊
Lavinimm ben 60 da yıkıyrm kusma lekeleri 30 da çıkmıyor 😢
Gzd hiçbirşey olmaz kendilerini çize çize öğrenecekler çizmemeyi benim oğlum 68 günlük hala kendini yırtıyor bide yüz keşfetme dönemi çıktı basımıza sen düşün gerisini 😅