Rukiye58 Merve_42_ 10 yaş çocuğu olan annelere zaten izin geldi idari izin ama bizim müdür kabul etmiyor malesef
Bhs20 paramedikanne paramedikmisiniz? Valla bu ülkede en son sağlıkçılarin ve polis askerin yüzü güler bacım. Herkese izin gelir. Sağlığa izin gelmez 😣
RoseK Rukiye58 bunu hangi kurumda kullandırıyolar merak ediyorum bizde de kabul edilmiyo ogretmen arkdslara da kullandirmiyolarmis
paramedikanne Bhs20 evet canım paramediğim, maalesef çok haklısın 7 aralıkta iznim bitiyor kara kara düşünmeye başladım 😞😞
Bhs20 paramedikanne yıllık izinde kullanmaya bile izin vermiyo bizim hastane doğum sonrasına. 3 aylık cocuguyla herkesi ise başlattılar. Çok üzülüyorum su halimize. Allah yardımcısı olsun bütün annelerin 😣
paramedikanne Bhs20 amin canım inşallah 🙏🏻Hangi şehirdesiniz , valla bende ücretsiz izin almayı düşünüyorum yapacak bişey yok
Bhs20 paramedikanne Malesef İstanbul’dayım. Hastaneler yikiliyo coronadan. Ordan alıp oraya eleman veriyorlar devamlı. Hemsireyim ben. Hastanenin yarısını filyasyon ekibine verdiler nerdeyse. Kalanları devamlı tampon covid sayısı arttıkça covid servsilerine yoğun bakımlarına veriyorlar. Artı ameliyatlarda devam ediyor. Pandemi hastanesi değiliz ama 2 yoğunnBakım 2 servis full covid hastası dolu dahada artıyor servis acicaklar. Allaah sonumuzu hayrelesin. Bu kış çok kötü gecicek.
paramedikanne Bhs20 bende denizlideyim inan cok da farklı degiliz , acile gecmiştim gebelikten dolayı bi devlet hastanesinin şimdi arkadaşlarımla konusuyorumda acil servisimiz kovit servisi olmuş .. vaziyet cok kötüye gidiyor gerçekten hayreylesin rabbim
paramedikanne Bhs20 112 deydim canım gebelikten dolayı servergazi devlete geçtim acilindeyim simdi doğum iznindeyim 🥰
Bhs20 paramedikanne benim kızım 21 aylık büyüdü artık çok şükür 🥰 benimde esiminde ailleler Denizli de üst kat komşum bakıyor kızıma 🥰
paramedikanne Bhs20 ayy maşallahh bende o zamanları görmek istiyorum nasipse ya 😄 olsun napalım çalışan anne baba olunca yapacak biseyimiz yok maalesef