Ata0707 Arkadaşlar 5 aylık bebeğim var..Bu aralar öksürmeye başladı ama sanki numara yapıyor gibi..arka arkaya 5-6 defa ehe ehe ehe yapıyor sonra da hapşırıyor..burun akıntısı ve tıkanıklık yok🙏🏻aranızda var mı bizim gibi bir durum yaşayan? Yarın Dr randevumuz var ama merak ediyorum
Neslihann Ata0707 aynı durumu yaşadım doktor baktı herhangi bir sıkıntı YOk dedi taklit etmeye başladı yanında öksürünce oda öksürüyor sanırım Sizinde öle 😂 yine de doktor şart tabi
Serpilturgay Ata0707 bizde 5. Ayımıza yeni girdik 4. Ayından beri sürekli aynı bazı günler yapıyor bende öksürüyorum onu görünce bana bakıp gülüp yine öksürüyor taklit ediyorlar bncede 😊
Ezo5742 Ata0707 bizde 4 ayligiz bizdede var 2 haftadır felan oksrkn bukuyo zaten oyun yapıyo minisler sanirim
Burcu54 Aynısını benimkide yapıyo arada korkmana gerek yok yeni bsy ögrenince taklit ediyolar.tabi yine doktor kontrolüne gitmekte yarar var
pasaminannesi06 Numaran yapıyor benm oğlan da özellikle istemediği birseh olunca ehe ehe ehe snra geçiyor
pasaminannesi06 Ata0707 aynen Ehe ehe diyor daha snra bakıyorum gülüyor hanı devamlı yapsa gıcık mi oldu hani Boğaz’ında birseh bar mi diye düşünürüm ama bir bebeğin gümde 34 ker eoksurmesi normal mis Alinfuat cocuk dr demişti
Sevda6767 Benim kız da yapiyo 5 ay 22 günlük :) yalandan öhü öhü diyo bir de dilini çıkarıyor numaraci sonra gülüyor :)