Esen Bebeğim 17 günlük her zaman ağızdan gaz çıkarmıyor. Ağızdan gaz çıkarmaya ne zaman başlar. Beş dk bekliyorum ama çok yoruluyorum
Atlscn Esen hemen çıkmayabilir birden bire kucağınızda veya yerindeyken de çıkabilir gaz çıkarma pozisyonundayken illa hemen çıkarcak diye birşey yok endişe etmeyin ama mutlaka emzirdikten sonra sırtını sıvazlayın
[silindi] Esen sırtına vurduğunuz pat patları ense kökünden başlayıp bele doğru yavaşça vurun sonra da yuvarlak haraketler le sıvazlayın çıkacaktır ama hemen çıkacak diye bir kural yok tabiki hemende çıkmayabilir
Nekwa Esen zaten agizdan 3 defa çıkmayınca rahatlamaz bebek tam popo üstüne vurmak gereki yada karinustu yatırabilirsin göğüs kismina yastik koyup. Muhil olan karna baski yani. Ya da babasi çıkartsın bziimki 2 patpatta çıkarıyordu ogluminkini😊
Sinem_ayaz Bebeğim 40 günlük ağızdan gaz çıkarma işini bi türlü çözemedik sırtını sıvazlıyorum pat pat vuruyorum çok nadir çıkarıyor yüzüstü yatırıyorum bazen de ama yok sonra gazdan duramıyor 😒
Mervegoktugarass Esen en güzel ağızdan gaz çıkarma yöntemi karnını iki bacağının arasına al karnına baskı yapacak şekilde sırtına vur hemen çıkıyor ama boynuna destek ver bir elinle kafasını tutamadığı icin
Filephpid Anne sütü alıyorsa hemen çıkmaz biraz beklemen gerekiyor ayrıca YouTube da Videolar var net olarak gösteriyor oradan bakabilirsin