Woody Nadireyamac Birçok hastaneden online randevu alınıyor artık. Medicana, Bayındır, Memorial grubu aklıma gelenler. Araştırıp diğer şehirlerden online ramdevu alın Ktugba21
Mrs_Sunshine Ne yaptınız hastaneye gittiniz mi doktorlar ne dedi? Alerjik mama almanız gerektiğini söylediler mi ? Lütfen uzman doktor bulun
GoGirl Nadireyamac inek sutu bunu yapmamis bile olsa bobreklere zarari buyuk onu hemen birakin artik cogu doktor 2 yasina kadar onermiyor. Alerji doktoruna hemen gidin insallah bir an once bulunur sebebi instegramda dr.mc_cocuk_allerji diye bir doktor var ona resmini gonder sanirim cevap veriyor insallah verir inek sutu olayinida anlatki dogru yonlendirmis olursun çözüme
GoGirl Nadireyamac yaa biliyorum yanlis yere basmisim senin yardimci oldugunu gormustum kusura bakma🌸
2lokummannesiii Nadireyamac alerji. Bir alerji doktoru görmeli. Sadece egzama da alerji belirtisidir.
GoGirl Endoplazmikbirkulum yok 6 aydan sonra zaten o sekilde veriliyor ama bayan 2 aydan itibaren direk inek sutunu vermis snr keci sutu 4 aydan sonra market inek sutu icine cicibebe o yuzden verme dedim su an 8 aylik vucudu buna tepki gostermis olabilir.baska bi postu da var bu konuyla alakali .
MerveC Ktugba21 ah yavrum nasıl üzüldüm anlatamam… yani size kırıcı bir şey söylemek istemiyorum ama bu formu takip eden çoğu anne inek sütünün bir yaştan önce verilmemesi gerektiğini bilir. Postları okumanıza bile gerek yok günlük bebek gelişim kısmında her gün yeni bilgiler yazıyor. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin gerekirse başka ile gidin çok iyi bir doktor bulun. Ve kesinlikle inek sütü keçi sütü cici bebe bunları kesin. Formül mamalardan alın zaten ek gıda döneminde her gün güzel sebze yemekleri yapın ayına gelişimine göre. Umarım bugün iyi bir doktora gitmişsinizdir 😣😣