Nilbebek12 Kızlar iyi sabahlar. 4. Ay aşıları ateş yaptı mı acaba sizde? Bebeğim 39.5 derecelerde yanıyordu
nevinozcan36 Nilbebek12 merhaba bizde 4 gün önce yaptırdık aşı yaptırdıktan 3-4 saat sonra calpol şurup içirdim ateş problemimiz olmadı. Ama 39,5 yüksek doktorunuza danışın bence
TospikOglusum Nilbebek12 sürekli inip çıkıyorsa vücudunda enfeksiyon vardır büyük ihtumalle.ben anlamiyrm sağlık ocaginiz neden bilgilendirmemis hiçbir asi okadar ateş yapmaz çok yüksek
BalarisiYusra Nilbebek12 bizde dün olduk 4.ay aşımızı ateşlenmedi verem aşısında da ateşlenmemişti ateş yapabilir diyor ama hemşire her bebeğe yapmıyor demek ki
Nilbebek12 nevinozcan36 doktorumuzu aradık gece hemn ilaç falan verdik fitil sonra düştü yine çıktı doktorum ateş yapar dedi ama sizde de byle ateş durumu oldu mu merak ettim
Nilbebek12 TospikOglusum aksine bide sağlık ocağında ki hemşire ateş yapmaz dedi çocuk eve geldiğimde yanıyordu resmen ben de biraz üstünü örtmüştüm tabi oda tetikleniş ateşini
TospikOglusum Nilbebek12 canm aşı hemen ateş yapmaz sen gelir gelmz yaniyodu yazmışın.2,3saat sonra en erken oda belli.eder.bide 4.ay aşısı binde bir ateş yapar demişti bana bak.kesin aşıdan değil
Nilbebek12 TospikOglusum şuan fitil verdim yine doktorunu aradım . Düşmez ise getir hastaneye dedi aşı olduk gündüz 11:30 da ben yanlış yazmışım ateşi de akşam çıktı 9 gibi
Seher26ikra Bizim de ilk kez 4. Ay aşısı ateş yapmıştı yavrum baya ateşlendi yani ilaçta vermiştim soğuk uygulamada yapmıştı tabi 2 gün sürdü bizde ama en yüksek ateşi 37.8 olmuştu o kadar yüksek olmadı
busrakilic1 Nilbebek12 bence fitil koyun ateş düşürücü anında düşürüyor ben attım hiç ağrı ve Ateş olmadı