Caglaninsayfasi Topkek benimkide 12den önce uyumuyor malesef. Geç tabiki 9da yatmalı sabah 6 8 arası kalkmalı diyecekler hazır ol
Prensiminannesi Topkek canm daha çok küçük bi düzeni yoktrki bebeğinin henüz sürekli uyuması lazım 2aylık bebeğin 🤗
bebisimbenm benim kuzum 9 da uyur 10 bucuk gibi kalkar bir saat oyalanır sonra uyur sabah 6 7 gibi uyanır 9 bucuk da tekrar uyur 11 bucuk gibi uyanır sonra birbuçuk da tekrar uyur 3 30 da uyanır sonra 5 gibi uyur 7 de uyanır.. yani kısaca 2 saat oynar uyur
SevcanEbrar Prensiminannesi sürekli uyuması lazım dimi benim huysuz kızım 24 saat içnde en fazla 5-6saat uyur 🤦🏻♀️
ayis Topkek Benimki 3 aylık 10 da Ya da on buçukta uykuya dalmış oluyo ama iki saatte bir emmeye kalkıyo 🤦
Dorukcumunannesi Topkek bence problem yok,siz nasil belirlerseniz oyle olmali ama tabi hergun ayni saatte yataga yatmis olmasi onemli. Bizimkide ,10.30 da yatiriyorm,sabah 11. 30
Begum yatma saati de kalkma saati de cok geç 9da en geç uyuması lazım büyüme hormonu sagılama saatlernde bebeğiniz ayakta yavaş yavaş erkene çekmenizi tavsiye ederim benim bebeğim 6bucuk aylık aksam 20-20:30 sabah 7:30-8:00.
Prensiminannesi SevcanEbrar yanii genelde uyurlar bi sıkıntısı yoksa canım belki miniğinizde bi sorun vardr gaz acıkmak vs gbi 🤗
Ilknurutku06 Topkek benimki de 56 günlük gece 1 den önce yattığı yok genelde. Sabah 11 kadar uyuyor. Ara ara kalkıyor tabi emmek için. Bazen akşam 7 de uyanır 1 e kadar uyumaz yada kısa kısa şekerleme yapar. Bazen de uyuyor akşamları. Mesala dün gündüz de akşam da uyudu sürekli sadece emmek ve kaka için kalktı. Bir günü bir gününe tutmuyor ama gece uykusuna 1 de yatıyor.