Ipekkaracabarslan Ne olur bana da yardımcı olsanız 4 aylık bebeğim kabız poposuna biraz yeşil sabun denedik ağlamaktan helak oldu ne yapabilirim benimle aynı durumda olan arkadaşlar olabilir 🤤🤤🤤
Songul1996 Ipekkaracabarslan poposuna zeytin yagı surun sabun neden kullandiniz bide karnina zeytinyagiyla masaj yapin bol.bol emzirin gecmis olsun
Tostos-annesi26 Ipekkaracabarslan canım neden kimyasal bişey sürdün ki kulak çöpünü zeytinyağına batır pamuğun tümü girecek şekilde makatından uyar ayaklarını ittir çek karnını ayaklarını sıcak tut zeytinyağıyla yada bebe yağıyla karnına masaj yap banyo yaptırabilirsin faydası vad ara ara bu şekilde yap birde her gün zeytinyağı içir faydası çok bende bu şekilde yaptırıyorum 20 gündür 10 gün arayla 2 sefer yaptı sadece bunları yaparak geldi
Bilalasafh Ipekkaracabarslan bizim doktorumuz bıze pekmez onermıstı kucuk enjektore cekıyoruz bı mıktar poposundan sıkıyoruz ıcıne yapıyor 10 15Dk ıcınde ama sıktıktan sonra hemen dıkey getırıp elınızle karnına hafıf hafıf masaj yapın denekek ıstersenız enjoktor yoksa da kulsk çöpunu pekmeze patırıp ıcıne cok az deydırın poposundan sma enjoktor dsha etkılı
Sarisey Ipekkaracabarslan cocuklugumda bana da sabun yapmislardi hayatta unutamam onun yakmasini acisini. Keske yapmasaydiniz 😞Zeytinyagini kulak cubuguna surun masaj yapin poposuna. Oglumda ise yaramisti
Tostos-annesi26 Ipekkaracabarslan hayır 20 gündür 10 günde 1 yaptı sadece normaldede haftada bir falan yapardı 4. Ayından beri 10 günü buluyor yapması 20 gün çok uzun bir süre
Sarisey Ipekkaracabarslan etrafina uyarmak maksadiyla masaj gibi yapacaksiniz. Hemsire bize boyle gostermisti