meltemgkhm Asafbeycim 1 aylıkken başladım😂 Kucakta sallamak daha zordu ayakta sallayınca baya rahat ettik☺️
Fatosasel Asafbeycim 5 ay salladım ayaklarımda derman kalmadı neden memekte uyutmuyorum dedim kendime bi gün 3 gün zorladı sonra alıştı şimdi ben rahat o rahat ☺
Tuba Asafbeycim hiç başlamadım, biri 21 aylık diğeri 3 aylık. kendi ellerimle mezarımı kazmak gibi bi şey sanırım 😅
Asafbeycim ZeynepCakir bende pişman değilim ama bacaklar pert 3ay 22günlüğüz bizde ama beşikten ayağa geçtik
Epifenomen-gkc Tuba geleceğimi görüyorum. Kucağında iki pış pış sallayanlara bile 3 numaralı balış yolluyorum sallamayın diye nereye kadar direneceğiz axaba😂
HsnyErbayCetin Asafbeycim bende bir buçuk aylıkken başladık bazen dalamamıyo gunde bir kaç kez uzun salladığım oluyo yeter ki uyusunlar da
Stellaa Ilk 4 ay falan hiç sallamadım yarabbimm sonra o 4. Ay atağında gitti bütün düzen. Ayakta sallanmaktan hiç hoşlanmıyor da beşiğini salliyoruz . 8 aylık olacak. Uyku eğitimi vermeye takatim yok
Tuba Asafbeycim büyük oğlum ilk 11 ay emerek uyuyordu sonra emzikle uyumaya başladı, küçük oğlum iki günlük olduğundan beri emzikle uyuyor. baya kurtarıcım oldu🥰
Tirtil03 Asafbeycim Canım ben 20 günlükken falan salladığımı hatırlıyorum ama tam ne zaman başladım hatırlamıyorum şu an 6 aylık 2 gün oldu bırakalı desteksiz uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum
Asafbeycim Tirtil03 ya bende desteksiz uykuya geçirmek istiyorum ama daha erken sanırım şimdiden bacaklarım koptu🤲🏻😫
Tirtil03 Asafbeycim aslında ben başlasam daha erkende başlayabilirdim ama sanırım sallama işi bana daha basit geldi birazda üşendim açıkçası, sabır işi uyku eğitimi ama tabi normalde 5-6 aydan sonra veriliyor uyku eğitimi