Sanemkrdmn nerdesiniz 2018 anneleri yokmu buranın eski sakinleri 🤣 neler yapıyorsunuz 2. leri doğurdunuz mu yoksa benim gibi tek çocuklumusunuz hala🤣
asya00 Sanemkrdmn 2019 ocak ayı olmaz mı 🤗 tek çocuk devam. Hatta hayırlısı ile birkaç yıl böyle devam 😬
Ninattanuvanza Cinarmom Gamzeyup Ikrazumra19 sanırım bende hamileyim ve biraz tedirginim ilk çocuk mu daha zordu iki çocukla mı daha zor? Ve ikisi ile nasıl başa çıkıyorsunuz? Zorlandığınız noktalar neler
Pirayee Sanemkrdmn 2018in son demlerindeniz 24 aralık 😁 1.ciyi düşünmek istiyordum ama minnoş büyüdükçe daha da ertelemeye başladık 😁😁😁😁
ozdenarda Sanemkrdmn 12 haziran 2018 annesiyim bende burdayım ikinciyi doğurmak aklımın ucundan bile geçmiyor 🤭
HamzaSiracveBen Sevdaalp biz de 28 aralık dogumluyuz bir oğlak burcu anası olmak nasıl bir duygu benim oğlum tam tamına aynı özelliklere sahip cok zor bir adam 😅😅😅
Pirayee Tgcuyntgr maşallah böyle devam eder umarm 🙏 biz de bir gün öyle bir gün böyle delirme moduna girip çıkıyorum hergün 😁😁😁
Tuba_sahra Sanemkrdmn Yok 😂😂8 9 yaşlarına Giricek.2 oğlum 2 yaşında kızım 26 haftalık erkek bebeğe hamileyim
Tgcuyntgr Pirayee inşallah 🤲🏻 İnşallah en yakın zamanda sizinkide düzelir gerçekten delirecektim ben🤣