Seneemm Kızımın burnu sürekli tıkanıyor ne yapmalıyım tıkanmaması icin buhar makinesi de kullanıyoruz ama işe yaramıyor
cansuaydin Seneemm acaba alerjik bı durum olabilir mi? Battaniye yorgan çarşaf vs kaynaklj olabilir mi acaba? Yarım soğanın üzerine karanfil batirabilirsiniz diye duymuştum, kaç aylık acaba kızınız..
Esila1716 Seneemm canım burun aspiratörü al ben otribebe kullanıyorum çok memnunum birde okyanus suyu damlaları var onu kullan
Seneemm cansuaydin 3bucuk aylık olabilir belkide cünkü benimde var alerjim kokulara falan belki kızımında yorgana karsı vardır
cansuaydin Seneemm zaten mümkün olduğunca değil yorgan hicbi şey ortmeyin diyolar.. ben de örtmede duramıyorum ama .. deneyin isterseniz bii insallah gecer
Dunyamsensn2008 Seneemm Ben de alerjik astım var mesela tüylü şeyler orttugum zaman burnum mutlaka tıkanır ve nefes alamam.Genelde çarşafa gecirili kullanınca daha rahat oluyor.Sizde öyle yapın ve sık sık değişin yatak çarşafıni filan birde öyle takip edin.
Seneemm Esila1716 serum fizyolojik damlatıyorum sonra aspiratörle temizyorum ama çok ağlıyo hergün tıkalı sabah aksam