Sevgili anneler iyi akşamlar.
kızım bir yaşını doldurdu. Aşısının yapıldığı gece uyumadı uyandı gecenin bi saatinde ağrı kesici verdim belki ağrısı vardır diye ama yatınca çocuk ağlıyor kalkınca bişi yok yürüyor oynuyor falan keyfi gayet yerinde. Neyse biraz ısrarcı oldum aldım ayağıma derken iyice hırçınlaştı. En son babası aldı elimden bırak diye oturma odasına götürdü sabah oldu 5. Neyse bende artık sinir tavan yaptı aynı zamanda endişe. Ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak gecesi gündüzü şaşacak diye zaten çok zor düzen oturtuyorum. Derken ayağıma aldım bir tepiniyor inanamazsınız şok oldum ama uyuması lazım bi kabul etse sallanmayı uyıyacağına eminim ama dizime yatmayı kabul etmiyor. Neyse zıplattım dizimde dursun ikna olsun diye poposunu pış pışladım kan ter içinde kaldım resmen ve uyudu. Şimdi o geceden beri dizime karşı antipati geliştirdi çocuk dizime gelince tepiniyor kalkıyor ama kabul etse uyuyacak biliyorum. Nasıl bu hale geldik anlamıyorum o kadar üzgünüm ki çocuk bana antipati geliştirdi resmen. Yemek konusunda da yemiyor ısrar edip kandırıp yedirmeye çalıştığım için kaşığa vuruyor tepki olarak. Ona tepki buna tepki yani ben ne yapıyorum bu kadar kötü olacak hangi anne aa iyi tamam diyip yemeği olduğu gibi duran çocuğu yedirmeden bırakır ki.. hangi anne uyuyacağını bildiği halde ısrar etmez ki oturursa otursun bayılana kadar der ki.. yaptığım her şey antipatiye sebep oluyor. Sendromdan mı biraz araştırdım tepkiler tutuyor, benden mi bendense nasıl düzene sokacağım. Uzun oldu hakkınızı helal edin yardımınıza ihtiyacım var