Esra_esra Anneler 28 günlük bebeğim var ve sütüm çok az sütü olmayan anneler mamayı kaç öğün veriyorsunuz ne kadar veriyorsunuz çok verirsem zararlı olurmu
Ozlm_htc Esra_esra bunu lütfen dokturunuza sorun ay yada güne göre belirlenmez mama miktarı bebegin kilosuna emzirme sıklıgınıza göre doktorunuz yönlendirir sizi. Zaten eger kilo alımı yerindeyse de mama kullanmanıza gerek yoktur. Lütfen doktorunuzla görüsün
Baharkokulum Esra_esra 60 cc 3 saatte bir emzirme destek yöntemiyle veriyorum. İnternetten bakabilirsin yönteme. Sevgiler 🤗
YeldaKuzey Esra_esra canım bende senin gibi mama verdim bebegime sütüm az oldudu icin. İlk başlarda 30 cc 1 ölçek verdim önce emzirdim hep mamadan önce dha sonra 60 cc vermeye başladım bebeginin durumuna göre takip et
Rizeligelin Esra_esra Esra_esra merhaba 2 saatte bir 30 CV önce memenizi sonra mamayı verin 30 ccden fazla lütfen vermeyin ben bebeğimi mama ile büyüttüm ve susmayıp ağladığı içim gaz çıkardığı içim hala aç sanıp daha çok verdim sonuç bebeğim reflü olmuştı şimdi bilinçlendim lütfen ölçünüzü ay ay arttırın ilk ay 30 ikinci ay 60 olarak ve mutlaka önce memeni verin umarım sürünüz artar
Rizeligelin Esra_esra benim hiç sütüm yoktu 2 saatte bir besliyordum hiç de gelmedi sütüm ama hem önce mememi verdim bi umut gelir sütüm diye