Hatice2626 Kızlar nolur bildiğiniz bir yöntem var mı? Birdenbire basladı kasıntı. Evde krem var fakat tarihi gecmiş😥
Azizeguney Hatice2626 canım sana çok net sonuç veren bi şey söyliyim bende yakın zamanda yaşadım aynısı. kuzenlerimdeydim o zaman kuzenim bana el yapımı sirke verdi bi beze döktü tampon şekilde orana sür dedi sürdüm birazcık yaktı ama dayanılmıycak gibi değildi hatta kaşıntıyı aldı o acı ertesi gün hiç bi şeyim kalmadı.
Dilaranne Hatice2626 ya ben bez ütülerdim koyardım iki güne geçmişti aşırı faydası olmuştu deneyin lütfen
Zk95 Hatice2626 ya biraz özel olucak ama vajinal kaşıntı derken tam vajina damı yoksa yan taraflar bacaklara doğru yan taraflarında mı 🙈 kusura bakmayın benim yan taraflarda bacaklarıma doğru olan kısımda varda ondan soruyorum özel diye cevaplamak istemezseniz anlarım
Tugbaismt Çok oluyo bende evde hangi kaşıntı kremi varsa sürüyorum hametan sürmüştüm biraz geçiştiriyoda yine devam ediyor, enfeksiyondan falanmı acaba bilmiyorum 😏
Alim7189 Hatice2626 ılık bir buçuk litre suya göz kararı elma sirkesi köy canım ama çok olmasın onunla yıka beni tek rahatlatan şey buydu