Betul34 Kızlar bebeğim yavaş kilo aldığı için doktorum mama takviyesi istedi aptamil ya da bebelac önerdi hangisi daha iyi kullananlar memnunmusunuz
Ozlem0009 Fazilettt benimde bebegim 3aylik hep bebelac verdim ama son aldığım kutudaki mamada sanki garip bir koku vardi cok kotu degil şekerli bi koku gibi yada babamı oyle geldiki
KumsalPoyraz Baştan beri bebelac gold kullanıyorum hiç gaz kabızlık problemimiz olmadı kilo aldırımı da güzel tavsiye ederim
Fazilettt Ozlem0009 yok cnm sana öyle gelmiştir son kullanma tarihine bak Allah korusun tarihi geçmiş olmasında
Berensmom Benimde Dr kilo alımı dolayısıyla mama verdi. Ben aptamil comformil kullanıyorum. Gaz yapmıyor. Tavsiye ederim.
Ozlem0009 Fazilettt tarihi gecmis degil cnm sizin bebeğiniz kac aylık sadece mamamı veriyorsunuz kac saat arayla veriyorsunuz yada mamayla beslenen bebekler kac saat arayla acıkır fazla soru sordum galiba😊
KumsalPoyraz Ozlem0009 3 aylıkken 90 cc içiyorlardı isteklerine göre çoğaltıyorum ben bu aralar iştahları yok bitirmiyolar mamayı böyle bişey geldimi sizin başınıza
Betul34 Ozlem0009 bebelac gold aldım verdim ama yutmuyor ağzında tutuyor mamayı sonra çıkarıyor doktor kaşıkla verin dedi biberonla veremiyorum
Belizinannesii Aptamil çok denedim almadı,aptamil konformil almadı,golden goat aldım ama kustu sadece bebelac kabul ediyor normal bebelac gaz yapmaya başladı gold alsal içer mi acaba?
KumsalPoyraz Belizinannesii bebelac gold bizde hiç gaz sorunu yapmadı mamayı çalkalıyorsanız öyle yapmayın çay kaşığıyla karıştırın buda gaza neden olur
Betul34 BEH bende biliyorum onu hatta ona başlıcaktım ama doktorumuz ya aptamil ya bebelac dedi o yüzden ikisinden birini seçtim yoksa hipp güzel diyorlar