Aras61 Kızlar merhaba oğlum 4 aylık 8 250 kilosu 5. Ayda ek gıdaya geçmek istiyorum çünkü oğlum 8 buçuktu 250 gram vermiş sütüm beslemiyor heralde artik
Duygue Aras61 doktoruna danışmalısın canım kilosu iyi maşallah biz 6 aylığız 8 kilo değiliz doktor zaten ne verebileceğini söylüyo ama çok erken sizin icin
rottenmeir Bebeğe bu kadar kilo aldırmanın manası nedir anlamadım çok ilginç. Siz herhalde kilolu bebeğin sağlıklı olduğunu mu düşünüyorsunuz obezite bu yüzden artıyor
Acemi_ogretmen_annee [bilinmeyen] ayy helal olsun böyle postlara bodoslama dalmak bir sürü şey yazmak istiyorum ama genelde sen yazmış oluyorsun 😉 bugün 3,5 aylık ek gıdaya geçen ve beni suçlayan küfür eden birini bile gördüm!! bu nasıl cahillik birde bebeğim önde diyor gelişimi 6 aylık 7 kiloymuş ek gıdaya erken geçince kiloda çok olacak sandı sanırım☺️
Aras61 [bilinmeyen] canım doktorum dedi zaten varmi veren diye 2 aydır kilo almıyor doktorda boyle giderse yavaş yavaş tadımlık verirsin dedi veren varmi diye danisim dedim kilonun iyi olmadığını bende biliyorum eşimde benim kilolu sadece zayıfladı bu ay ondan dolayi