Cancan123 Meraba anneler grip oldum yani bence grip burun tıkanıklığı ve akıntısı bide sadece boğaz acısı var halsizlik ağrı öksürük falan yok şimdilik covid geçiren anneler belirtiler nasıl başladı acaba
Kartanesi26 Cancan123 bende ayni cnm ama iki gun bogazim agridi gecti gribe döndü gribimde hafifledi simdi öksürük var gunduz pek bsey yok ama gece aşırı öksürüyorum ama ben usuttugume eminim yani ustte kalsin bklm postun
prensannesi1111 Cancan123 canm covid gecrmedm Allah a cok șükür ama annemde suanda grip gibi sanirim havalardan dolayi
Tgbz Benimde 3 gün önce burun tıkanıklığyla başladı sonra baş ve eklem ağrısı oldu dün test yaptırdım bugün pozitif çıktı maalesef
Cancan123 Annelinka1 hayır sadece burnum yanıyo ve akıyo bide boğazımda acı var yutkunurken falan onun dışında hiçbir şeyim yok
Wyz Cancan123 Cancan123 kaç gündür var bu belirtiler çünkü ilk 2 gün grio belirtileriyle çok benziyo sonradan boğaz ağrısı siddetleniyo ve rat koku da gidince 4 veya 5. Gün al sana nur topu gibi bi kovit ama belirtiler şiddetlenmeyip tat koku da yerindeyse hala o iğrenç hastalığı tatmayan şanslı insan kismindasiniz demektir
Yelizdurmus Cancan123 boğazda gıcıklanma ağrı ateş halsizlik oldu test yaptırdım pozitif çıktı sonra tat koku gitti . Şimdi iyileştim şükür
Cancan123 Yelizdurmus çok geçmiş olsun hiç bi belirtim yok açıkcası ateşim yok öksürüğüm yok ağrım yok tat-koku alma duyum iyi ses kısıklığı covid belirtileri arasında var mı acaba
Yelizdurmus Cancan123 bir fikrim yok açıkçası bende olanlar bunlardı . Pazartesi bitiyor karantinam şükür 🙏