Ezop Sevgili anneler merhaba; bebeğim dört buçuk aylık demir damlasını veriyorum ama kaşığı gördüğü anda ağzını sımsıkı kapatıyor ve istemiyor. Ek gıda döneminde de kaşığı istemeyecek diye korkuyorum. Şırıngayla mı versem ☹️
Tubina Ezop demir takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz. Bellikş bebeğiniz onun tadını sevmiyor farklı bir takviye alabilirsiniz
Melindam Ezop Benim Kızımda Yapıyordu. Şimdi Sidefer in Damlalığını Ağzını Koyuyorum Kendi Açıyor Damla damla Damlatıyorum. Kaşıkla Zorlandık Bizde
Eslemmomy Ezop hangi damlayı kullanıyorsun canım belki tadını sevmediğinden öyle yapıyordur benim kıza bugün daha ilk defa başladım bilmiyorum bakalım bizde de aynısı olacak mı bizimki portakal aromalı
Ezop Tubina Sağlık ocağının verdiği damlaydı vegaferon ☹️ Değiştirebileceğimi hiç düşünmemiştim teşekkür ederim 🙏🏻
Ezop Melindam Çok teşekkür ederim dediğiniz markadan alayım demekki tadı çok kötü geliyor bebeğime. ❣️
Tubina Ezop biz sidefer kullanıyoruz, tadı çok güzel kızım seviyor, içinde şırınga gibi ölçülü çubuğuda var vermesi kolay oluyor. Sağlık ocağının verdiğini hiç önermiyorlar değiştirmenizi tavsiye ederim. Doktorunuzada sorun ne önerirse artık
Ezop Eslemmomy Sağlık ocağı verdi vegaferon . Valla tadı kötü cidden portakallı filan değil. Sağolsun anneler gözümü açtı Sidefer varmış onunla değiştiricem.
Mamaqueen Ezop aman gozunu seveyim kasiktan sogutma yoksa nefret eder kasiktan benimki 14,5 aylik kasiktan hala nefret eder zorla yemek yer
Ezop Mamaqueen İyiki aklıma erken geldi , doğru söylüyorsunuz. Şırıngayla vericem. Markayı değiştireceğim.
Aaaboglu54 Ezop ocean microfer da deneyebilirsiniz çevremdeki tüm bebişler benimkide dahil severek içiyor
Brrn8890 Ezop doktorumuz kan degerleri düşükse kullanılması gerekiyor demişti vede saglık ocagının verdiği Bi işe yaramıyor Bi doktora danıvsın bence
Eslemmomy Ezop portakal aromalı canım bakmadım tadina kaşığın ucuna dilimi değdirdim az kötü değil gibi ama fermixi de burda onermisler çoğu anne
pinorr Ezop canimmmmm enistemm cocuk doktoru sayili iyi doktorlardan turkiyede 5.ayina kadar ferrum damlayi iki damla kullanacaksin 5. aydan bir yasina kadar 4 damla kullanacaksin verme isinide cay kasigina iki damla damlat birazda sut ile besleniyorsa sut koy bir kac damla mama ile besleniyorsa mama koy ver bak gir nasil aliyor eger onu alamazsa iki cay kasigi al her kasiga bir damla damlatip o sekilde ver .duz tabak al cay kasiklarini koy damlani sutunude ekle birkac damla ver sonra arkasindan suyunu biraz icir sifa okur insallah kuzua iate bu kadar 🌷🙂
Eternity Ezop Damlalık ile veriyorum. Sağlık ocağının verdiği demir takviyesinin içeriği temiz değilmiş ve tadı kötüymüş. Başka marka deneyin, ve bildiğim kadarıyla demirin c vitamini ile verilmesi gerekiyor. Doktorunuza bir sorun. C vitamini ile karıştırır verirsiniz
Ezop Eternity Bir haftadır vermiyorum zaten şehir dışındayız kendi doktoruna da danışıp öyle yapacağım ☺️🤗