YALCIN Sağlık ocağında aşı’ya gittik. Bebeğim 4.5 aylık (27 günde) 300 gr. Almış sadece anne sütü alıyordu. yarın doktor randevumuz var moralim çok bozuldu 😟
Melindam YALCIN 3.Aydan Sonra Kilo Alımı Yavaşlıyor Bebeklerde. Artık Hareketli Zamanları Başlıyor. Persantil Eğrisine Göre Normal Sınırdaysa Moralinizi Bozmayın
Gamzeburkan YALCIN benim kızımda 200gr almış ama gayet normal dediler 5. Ayında 6700 grmdı bence kafanıza takmayın hemşire 100 ile 500gr alması yeterli demişti
elfozyil YALCIN Üzülme canım düzelir bozma moralini bu zamanlarda hep az kilo alıyorlar. https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/bebeklerde-cinsiyete-gore-ay-ay-boy-ve-kilo-cetveli/ Bu Aralıklarda ise hiç merak edecek bir yok. Zaten kilosu da gayet iyi maşallah
Melindam YALCIN büyüyencocuklar.com Diye Bir Site Var Ordan Bebeğinizim Tüm Ölçümlerini Yazıp Bakıyorsunuz. Bence Mama Verme. Her Çocuk Her Ay Aynı Oranda Kilo Alıp Uzamaz. Genetik Faktörde Vardır.mesela Benim Kafam Küçğk Kızımında Ölçümlerde Kafa Hep Küçük Çıkıyor. Doktor Normal Sınırlarda Dedi.Ki Normal Sınırlarda Zaten. Ben Kısayım Mesela Kızım 5 aylık 63.5 Cm Doktorumuz Onada Normal Dedi Sana Çekmiş Kısa Olacak Demişti
Betbuse60 benim oğlumda üçüncü ayında 5.600 dü . Aşıya gittiğimizde 90 gram almış demişti ebesi . Ama kafaya hiç takmadık şuan bebeğim 11 kilo . Düzenli olarak el kol ayak masajı sporu yaptır .
Adelim Kızım 6aylık ve ılk ay harıc hep 300gr aldı ve 2800 dogdu doktoru sutun varsa baslama mamaya dedı saglıgında sıkıntı yoksa baslama ama ben 5ayda ıse basladım ve mama vermedıgıme bın pısman oldum cunku suan mamayı ve bıberonu asla almıyor
YALCIN Asya2703 yok ay olarak düşük gram alması canımı sıktı sadece ebe hiç gelişmemiş mamaya başka falan dedi
Alinduru YALCIN aslında kilosu gayet iyi 🙄 benim kızım da çok yavaş kilo alıyor alerjik bebek olduğu için, 9 aylıkken zorla 7 kiloydu yani yine de doktorumuz mama önermedi anne sütüyle devam et dedi
Tadali YALCIN Merhaba, benim kızım şuan 6,5 aylık bizde son üç aydır çok yavaş kilo alıyoruz 1 ay 200 gr aldığı oldu, bu ay içerisin de daha yeni düzeldi. Doktorunuz tavsiyesi dışına çıkmayınız bence bu aylarda normal oluyor.
AzeriG YALCIN 7 kilo nprmal benim kızım 5 aylık 6.600 idi 200 qaram almışdı boyıda hiç uzamadı dokyor ek qidaya başladıq