babyygt bende bu kadar çabuk alışmasına şaşırdım hiç emzik tutmamıştı tutmaz sanıyordum ama tuttu ve şuanda uyku arkadaşını görünce çok heyecanlanıyo uyku arkadaşı sürekli beşikte yalnızca beşikte görüyor onu normal oyun oynarmıyorum onunla onu gördüğünde uyuyacağını anlıyor artık emziği verdiğim gibi kafasını çevirip uyuma pozisyonunu alıyor bazen uyumak istemediği direttiği oluyor tabi oyun oynamak istiyor uyku saatini elimde olmayan sebeplerden kaçırdığım oldu o zaman biraz zorluyor ama pes etmemek lazım ne kadar zorlasada müziğe sarılmadım başını okşadım kucağıma alıp biraz öptüm sarıldım tekrar beşiğine koyup üstünü örttüm o şekilde alıştı her çocuk farklıdır ama sabır herşeyi halleder canım sabredip pes etmemek lazım o kadar rahat ediyosunuzki ben odadan uyumadığı için 1.5 2 saat çıkamadığımı biliyorum şimdi beşiğine koyuyorum oyuncağını veriyprum çıkıyorum odadan arada emziği düşünce ainirleniyo gidip tekrar veriyorum sonra kendi uyuyor hiç beni aramıyor gözleri sadece oyuncağını istiyor