Tazeannezehra Arkadaşlar Covid olduğumdan ötürü dr a gidemiyorum kanamam çok baş dönmesi bel ağrısı halsizlik çok. Benim gibi olan var mı napabilirim
Tazeannezehra Kulahci Arkadaşlar o şekilde değil lohusalık 43 . Günüm adet gibi kanama ama ben 43 gün içerisinde 10 gün az akıntı görmüşümdür genelde pıhtı kan yoğundu. Şimdi dr un bilgisi var kan ilacı kullanıyorum kuru üzüm yiyorum başka ne yapabilirim kansızlık için
Tazeannezehra Cancansmom çok uzun ve yoğun olması beni bitkin düşürdü ev şartlarında kan değerlerimi nasıl toplarım
Kulahci Tazeannezehra benim azalıp bianda çoğaldığı zamanlarda oluyodu. İlla 40 gün sürmüyo oğlumda 50 gün sürmüştü
Sentrk Tazeannezehra bwnde lohusaykem yakalndim 40 ndan sonra benimde kanamam oldu adet olur gbi..heralde covid ilaclarindan sanrm
17062019 Tazeannezehra Doktorunu ara bilgi al canim.Bende 45 gun surdu ama cok yogun degildi son zamanlarda.cok rahatsiz olursan kendi araciniz varsa gidebilirsin.abim pozitif.7.gun cok rahatsizlandi ambulansi aradik gelip aldilar goturduler.donuste eve taksiyle geldi mesela.yapcak bisey yok mecbur gidilecek.ambulanslar nereye yetissin
ays3nur Covid kanı pıhtılaştırdıgı için ilaçlar belki kanınızı cıvıtmıştır ondan olabilir bol bol üzüm pekmeZi şerbeti için kuru incir tüketin Allah şafi ismiyle şifa versin 🤲