Marjinal_Anne2 Merhabalar bugünden beri bebeğimin burnu tıkalı nasıl rahat nefes aldırabilirm ya, akıntı falan yok ama tıkanıklık var 😢🙏🏻
Azsekerlikahve Marjinal_Anne2 serum fizyoloji sıkıp aspretörle çekersen rhatla çıkar. Aspretör zor çekiyosa tıkalıdır gerçekten ama dikkatlice çekersen açılır burnu
Marjinal_Anne2 Ekinsu canm dün yaptık ama bugün tıkanıklık başladı serum sıkıp almaya çalışıyorum ama yine tıkanıyor
Sibel8Duru Marjinal_Anne2 serum fizyolojik kullanın uyduğu yere de soğana karanfil batiripkoyun umarm geçer bir an evvel 🙏geçmiş olsun
Dilanyavuz07 Valla hastaneye götürün buhar ilacı isteyin benim oğlumda öyle 3 haftadır bugün buhar makinesini kullandık iyi geldi hepsi çok güzel çıktı ve o burundaki dikaniklik bronsite yol aciyomus allahtan bugün gittim buhar verdiler
ManiacsArmy Marjinal_Anne2 oda da klima petek var ise odada su mutlaka bulundurun. Vikis burun kenarlarına surebilirsiniz banyo yaptırabilirsiniz rahatlatır. Akıntı olduğunda da serum fizyolojik kullanabilirsiniz şırınga yöntemi ile muhakkak. En sagliklisi budur . Gecmis olsun annesi akıntı olmasa da önce banyo sonra bi serum deneyin cok kotu bebeklerde suan bizde yaşıyoruz grip olduk burun tıkanıklığı yüzünden uyku yok emzik ememeiyor ve uyuyamiyordu serum kullanıyoruz inşallah iyilesjriz bi an önce sağlıkla kalın 🥰😇
Minik_SerCem Marjinal_Anne2 Yastığını yükseltin biraz öyle daha rahat nefes alıyor bizde yeni atlattık çok şükür
turansmom Marjinal_Anne2 benimkide tıkalı osman gönülal var youtubede onun yaptığını uyguluyorum bebegime. Gecede soğana karanfil batirip koyacağim
Marjinal_Anne2 turansmom bi bakayım ya, soğan karanfili de duydum karanfil yok evde sadece soğan koysam yarıma kadar olur mı acaba 😢