Smy16 Bebişim 3 ay 7 günlük 😍 şöyle yatakta yatarken felan ne zaman kucaklaşcaz acaba 😂 çok hevesleniyorum şöyle babasının suratına çıkmasını, boynumuza sarılmasını felan bekliyorum ama kaçıncı ayda yaşıcaz bunları 🤗😂
zeynominiik Smy16 yaaa bende o kadar çok istiyorum ki bunu, bebeğim asla ayakta sallanmadan uyumuyor dolayısıyla hiç birlikte yatamıyoruz kendi uyuyupta sarıldığımız zamanlar hemen gelsin istiyorum
Ssultannn Smy16 valla kızım 7 buçuk aylık ortamıza alıyoruz yatağın enine doğru yatıp döne döne bi bana bi babasına gidiyor saçlarımı çekiyor yüzümüzü mıncıklıyor 🥰🥰
Mom9 Smy16 tabi bebeğe göre değişir bence ama benim ki 11aylıkken öpmeyi öğrendi habire gelip öpüyordu. Yaşında da sarılmayı öğrendi. Sabahları aşk yaşıyoruz tabi sonu saç çekmece yüz yırtmacayla bitiyo 😅
Seyda58 Çocuğuna gore degisir bence herkes bayagi gec ayları yazmış ama bizimki erken basladi cok hareketli 5bucuk aylikken kafamizda tepiniyodu😂suan 9bucuk aylık zapdetemiyoruz 😅ama hareketli oldugu icin oyle sarilip yatmalarimiz olmuyor maalesef bende cok istiyorum sarilip uyuyup keyif yapmalari 😊
BEYZANUR2020 Smy16 sakın 7- 8 ay sonra bu çocuk çok hiperaktif ne yapmam lazım diye gelme buraya su gunlerinin kıymetini bil tadını çıkar 😃😅
Angars Smy16 4 aylik olduk yüzümü elleriyle okşamaya başladı bize dogru yan dönüp gulmeye falan basladi bizde heyecanla sarilip uyumayi bekliyoruz
Smy16 Angars bizde henüz dönme yok çabalıyo ama birazcık tembel ne tam aguluyo ne dönüyo tek bildigi şey uyumak 😂