Eml Kizlar lcw kizima tulum aldim 1.7 tog aranizda kullanan var mi varsa icine ne giydiriyorsunuz bide ustune bisey ortuyormusunuz
Sevgilimmm Eml odanın ısısına göre değişiyor. Mesela 24 derece iken sadece zibindi. Ama şimdi 21, derece. Zıbın üstüne bir de pijama takımı giydiriyorum
ilknur06 Sevgilimmm uzun kollu bir zıbın ve uzun alt zıbın yeterli oluyor derece düştükçe kat kat artırabilirsin. Ben pijama takım giydirmiyorum 21 - 24 derece arasına düşünce pijama takım giydiririm
Atz Sevgilimmm üstüne bı şey örtüyor musunuz ben de uzun kollu zıbın altina da pijama giydiriyorum gece 21 22 derece falan oluyor üstünden üşür diyolar ortuyorum o yüzden zaten döndüğü zaman açılıyor o
Cnprtk Sevgilimmm kaç derece olması gerek ki pijama üstüne uyku tulumu giydirelim. Hani yorgan görevi görüyor bi nevi sanırım
Sevgilimmm Atz hayır asla örtmem. Zaten üşümuyor kontrol da ediyorum. Tulumun etiketinde yazar. Üstünü örtmeyin diye. Zaten tulumlarin yapılış amacı o. Ben de sizin dediğiniz gibi giydiriyorum
Atz Eml ensesinden vücudundan sıcaklık kontrolü yapmanız lazım her bebek bir olmaz ben önce pijama takımiyla denedim normaldi sonra kısa kollu zibin giydirdim sıcak değildi vücudu
Sevgilimmm Cnprtk ben 23-24, de sadece zıbın giydiriyordum. Ama 21 e falan düşünce pijama takımı giydirmeye başladım . Vücudu sıcacık oluyor böylelikle
Mom4775 2.5 aldım. Dün uzun kol zıbın ve pijamayla yatırdım su içinde kaldı. Pişman oldum 1.7 almadığıma. Ev 22.8 derece falan. 😞