Sarellem Deletedmom4018 bu yasaklar fazlasıyla kafa karıştırdı 😂 20 dakikaya herşey netleşir ama başka bir arkadaşta post açmıştı orada da okudum bir arkadaş yorum yapmış eşi polismiş yarın başlayacak demiş.
Balkizlarim YigtnAnnesi eveettt 😅😅😅 yalandan gulemem ki ben hep bu emojilerim varsa bilki gülüyorum 😋😋😋
daiysdiuy Deletedmom4018 yarın gidilir, pazar gidilmez bence, ınstagramınız varsa fahrettın kocada yazdı cumartesi saat 20.00 diye, 65 yas ustu ve 20 yas altı için yasak ama
daiysdiuy Deletedmom4018 aslında en doğrusu genelgeyı okuyun sizde, ucus için sorgudumuzda kaymakamlık zaten cumartesı gece baslıyor dedı
hnur52 Deletedmom4018 canım bu gece 8 sokağa çıkma yasağı başlamıyo sadece market vb işletmelerin mesai saatleri bitiyo yani kapatmaları lazım sokak yasağı yarın akşam 8 de başlıyo pazar sabah 10 a kadar
1prenses1prens Deletedmom4018 allahimmm saka gibi yaaaa aksam 8 sabah 10 🤣🤣🤣o saatte zaten kis gunu herkes evinde yatiyor olur allah devletimize akil fikir versin
1mom1baby Deletedmom4018 yok 20 yaş üstüne yarın akşam 20 de başlıyor siz bu gece istediğiniz yere çıkabilirsiniz bebek çıkamaz bebeğin çıkmasını gerektirecek bir şey olursa 155 arayıp sorabilirsiniz
Cerenaslan Cinarinn-annesi Eşim Bekçi o söyledi bildiri geliyor onlara ordan biliyorum. Haberlerde de söylendi zaten
Kuzey-41 Evet yine kafalar çorba gibi bişeyi adam gibi acıklamiyorlar sadece hafta sonu yasak var aksam 8 sabah 10 onu anladikta haftaici ne yasaği varki ?