Klncc Sizinde bebişleriniz öyle mi sürekli elleri ağzında heryeri ıslanıyor😄bebeğim 4 aylık sürekli üst değişiyoruz arada da elleri ağzında olduğundan midesini bulandırıp duruyor ne zaman düzelir bu durum
VerAvci Klncc benim kızımda aynı şekilde sürekli midesini bulandırmıyor ne kadar sürecek bu durum bende merak ediyorum diş diyorlar ama diş için erken değil mi daha
Leylaaa93 Klncc evet benim kızım da 4 aylık aynen anlattığı gibi benimkinin de damakları çok kaşınıyor eliyle kaşıyor devamlı ve ne bulsa ağzına götürüyor
BEYZANUR2020 Klncc bu benim bebeğim tek elini degil üstelik neresi denk gelirse ağzına alıyor battaniyesi ni omuzumu yazmamı eline neyi geçiriyorsa ağzına koyuyor her tarafı ıp ıslak elleri buz gibi
Klncc VerAvci kontrol ettim bişey gözükmüyor bende diş için erken olduğunu düşünüyorum ama elimi verince de ısırıyor anlamadım 🤷♀️
Leylaaa93 Klncc bazı bebeklerin diş belirtileri diş çıkmasından çok önce olabiliyormuş. Şuanda belirti veriyor bence 6-7 ay gibi çıkabilir
VerAvci Klncc benim ki de aynı yaaa 🤦🏼♀️O üst değiştirmeler bizde ızdırap oldu, sürekli önü ıslak giyinmeyi hiç sevmiyor , inşallah çabucak geçer bu süreç 🤷🏼♀️
Gizzy Benim kızım da 5 aylık olucak. Heryer su tükürük 😂 doktorumuz normal demişti. Su kehribar kolyeden denemek istiyorum, etkisi var diyorlar
Klncc BEYZANUR2020 evet bebeğimde aynı battaniye sürekli ağzında çamaşır tozuyla sürekli yıkanıyor o yüzden çok dikkat ediyorum emmesin diye ama ne fayda 🤦♀️arkamı döndüğüm gibi aynı😄
BEYZANUR2020 Klncc bende acaba ağzı dilimi yara diye düşünmeye başladım demin beş parmağını birden koymuş öğürdü ama hemen çektim elini