wafflee_42 Kulak ağrısı omuzlarda çok nadir ağrı belirti olabilir mi ? Kulaklarım yüzüm zonkluyor resmen
Aksumervenur wafflee_42 herkeste farklı belirtiler gösteriyor. Evet heryerin ağrıyor bu hastalıkta. Şikayetleriniz devam ederse test yaptırın mutlaka. Geçmiş olsun
GoGirl wafflee_42 gecen bi yazi okudum kulak agrisi yeni belirti diye google dan bi bakin isterseniz tam ayrintisini unuttum
Esma4646 wafflee_42 bende olmustu kulak wafflee_42 bende olmustu kulak ağrısıı ve omuz ağrısı hatta kendimi normal grip zannetmiştim
Simay_Alya54 Aksumervenur boğazım bı kaç gündür ağrıyor genelde faranjit olurdum ama resmen dokununca dışından bile aciuor boğazım bişi tıkalı kalmış gibi bir de böyle valla insan korkuyo gitmeye ama başka bı belirtj yok bu da zaten hep bende olan bir durum şu mevsimsel ve de mesleki öğretmenlik vs
wafflee_42 Aksumervenur GoGirl Oglumask2019 Simay_Alya54 Pazar gunu eşim gitti. Test yapan doktor sakın gelmeyin ciddi birseyiniz olmadığı sürece demiş. Test yaparken çok canını yakmışlar. Test yaptırmaya korkuyorum 😬
Oglumask2019 Sinuzitim tutmuştu dün test yaptılar bugün sonuç POZITIF ve benim sadece başım ağrıyor? En ufak bi sikayetiniz dahi varsa gidin test yaptırın
Simay_Alya54 wafflee_42 acaba anlamadan geciren var mıdır ki grip sanıp öyle sanıp gecirenler de vardır bence çünkü insanlar mevsim geçişlerinde öksürük boğaz ağrısı vs yaşıyor gribin belirtilerinle hemen hemen aynı cunku
wafflee_42 Simay_Alya54 GoGirl Ya evde diyaliz hastamız var. Covid olursam onlar ne olacak en çok bu korkutuyor beni.