Emirin_Annesi10 Cagla_fr anne sütü alıyorsa verilmemeli , mama yiyorsa arada bir 1 çay kaşığı öneriliyor diye biliyorum 🤗
mina00 Cagla_fr doktorlar ızın vermıyor ama annem hep ver doyordu, sımdı qazı ıcın hıpp rezene cayı verdıgım ıcın suda ıcmıs oluyor
medihacamlibel Cagla_fr Doktorlar anne sütünün %90ı su gereksiz karnını şişirir tokluk hissi vermeyin diyorlar kocakarilarin cok bilmis korkutucu hikayeleri vardir veriyorlar siz vermezseniz kiniyorlar gizlice veriyorlar bende verdim 🙈
Rubab_Mommy Cagla_fr 2 ay 8 gunluguz.Ben hergun veriyorum.Kakasini yapmasina ve sindirim sistemine yardimci oluyo🌸Bu arada sadece anne sutuyle besleniyo
Nurrcem Cagla_fr mama veriyorsanız sonrasında 1 çay kaşığı verebilirsiniz.. DOktorların su vermeyin demesinin sebebi midesi zaten küçük su ile doldurmayın diye.. bende verdim.
serebro Emziriyorum verdim küçükken. Önemli olan tok karınla vermiş olmak. Yoksa zehir değil ya su çok vermek sorun olur oda tokluk hissi yaratır sizi daha geç emer
Rubab_Mommy Abektas Birincisi hanimefendi sordu cevapladim.Bundan size ne .!??Ikincisi faydasini gormuş olmasam soylemem..Lutfen kendi işinize bakin…
Abektas Cagla_fr bebeğinin susadığını düşündüğünde emzir işte ki nerden bilsinler suyu tek istekleri karınlarının doyması 😁 buradakiler doktorlardan iyi mi bilecek valla ben vermedim 5 aylık oldu yeni yeni veriyorum bi eksisinife görmedim çocuğumda tosun gibi maşşallah her ağzını açtığınfa emzirdim 😊
Bgmbgmbgm Cagla_fr anne sütü yada formül mama kullanıyorsa ordan temin ediyorlarmış suyu.. gerek yok yani ben 6 ay boyunca hiç vermedim.. ek gıdaya geçince teklif etmeye başladım.
Mom0911 Cagla_fr Bende biraz veriyordum kaynatıp ama. Biraz ılık olduktan sonra.doktor kendi vermemi söylemişti ,eviniz çok kuru nemlendirici de yokmuş, su ver bari çocuğun ağzı kurumuş diye🥴ama su verdikten sonra hep ağlıyordu