0101_kusum01 Bebeğim henüz 50 günlük sağ göğsümü hiç emmek istemiyor emse bile sadece bir dakika emiyor sonra ağlıyor krize giriyor emmiyor naptiysam emmedi üstelik emmedigi zamanlar göğsümde acıyor bir göğsüm şişik biri küçük ne yapmalıyım 😔
Seli_m 0101_kusum01 belki göğsünğzdw tıkanıklık vardır süt iyi gelmediği içn redd ediyor, sıcak duş alın, göğsünüze sıcak kompres yapın, o emmiyorsa da siz sağıp boşaltın, uykudayken vermeyi deneyin geceleri
0101_kusum01 Deletedmom381 sagiyorum aslında ama fazla gelmiyor kanllar açılmadığı ndan dolayı süt dolmuyor bir göğsüm çok küçük kaldı sol göğsüm şişik baya
0101_kusum01 Seli_m sürekli masaj yapıyorum ağlıyorum artık hani kendimce diyorum sağım en azından süt kanalları açılsın dolsun ama olmuyor
Seli_m 0101_kusum01 masaj yapın sık sık, koltuk altındn memenin ucuna doğru sıvazlayın, ama en yi gelen sıcak su,
Seli_m 0101_kusum01 az da olsa emzirin her seferinde , benim tıkanınca sadece bebeğim emdiğinde iyice açılırdı rahatlardım
0101_kusum01 Seli_m ay çok teşekkür ederim şimdiden başlıyim pes etmeden devam edeecem inşallah işe yarar 🙏🏻